Uppdragsgivare

Vi erbjuder en komplett och smidig digitaliserad lösning som hjälper dig som vårdgivare med din bemanning!

Vad är Cura Connect?

Cura Connect är den första plattformen som låter uppdragsgivare söka igenom fullständiga presentationer och kommunicera direkt med kandidater utan mellanhänder för att hitta rätt kompetens vid behov.

Enkelt

Hitta rätt kompetens snabbare och kommunicera direkt via plattformen.

Smidigt

Se fullständiga presentationer med legitimation, specialistbevis och kontroller direkt i databasen.

Kostnadseffektiv

Transparenta priser. Fast avgift av uppdragets totala värde.

Så fungerar det

100% online, inget pappersarbete.
1. Registrera ett uppdrag på Cura Connect. Välj om du vill hålla det enkelt, eller specificera varje detalj för att locka rätt kompetens.
2.Hitta rätt kompetens. Se fullständiga presentationer med utbildning, tidigare arbetslivserfarenheter, anställningar m.m. innan du skickar en förfrågan.
3. Kommunicera direkt med kandidaten via Cura Connects meddelandefunktion. Hantera alla dina uppdrag och konsulter på ett och samma ställe.
4. Teckna avtal, se historik och godkänn tidrapportering direkt på Cura Connects plattform. Allt är papperslöst och säkert.

Läs mer om Cura Connect

​​​​​​​​​​​​​​

Hur mycket kostar det att använda Cura Connect?

Det är kostnadsfritt att registrera sig på Cura Connect. Du betalar endast för utförda uppdrag. Cura Connect tar en administrativ avgift av uppdragets totala värde.

Har läkaren som kommer en ansvarsförsäkring?

Ja, Cura Connect har tecknat en ansvarsförsäkring för alla löntagare och kontrollerar att alla underleverantörer som är verksamma också har en giltig ansvarsförsäkring.

Hur registrerar jag mig som kund?

Det är enkelt! Klicka här för att komma igång det tar bara några minuter.