Flat Preloader Icon

Ett nytt sätt att mötas utan mellanhänder

Cura Connect föddes ur en vilja att förbättra och effektivisera den traditionella bemanningsbranschen. Där man tidigare har behövt lösa bemanningsbehov via mail och telefon på kontorstid erbjuder vi en smidig plattform som gör sig kvitt mellanhänder och låter uppdragsgivare och uppdragstagare mötas på sina egna villkor närhelst det passar dem. Förutom att ge både verksamhetschefer och konsulter mer kontroll över sin situation drar denna lösning drastiskt ner på den mängd tid och pengar som behöver läggas på bemanning – något som blir allt viktigare med ständigt ökande bemanningsbehov inom vård och omsorg. 

 

Med Cura Connect har du både som arbetsgivare och uppdragstagare möjligheten att sköta ditt arbete så som det passar just dig.

Med ett växande underlag av uppdrag i vår portfölj siktar vi på att skapa den mest attraktiva lösningen på marknaden. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra vår plattform för att erbjuda ett så smidigt verktyg som möjligt. På så sätt kan du som jobbar inom vård och omsorg fokusera på det du är bäst på – att ta hand om människor.

 

Cura Connect befinner sig i Stockholm men är verksamt i hela Sverige. Vi erbjuder support med en personlig kundtjänst som du kan vända dig till med eventuella frågor. Vi är ett miljömedvetet bolag med ett helhetsperspektiv som arbetar för jämställdhet och hälsa.

Har du frågor?

Hör gärna av dig till oss om du undrar något eller behöver hjälp med våra tjänster.

Vi svarar alltid så fort vi kan.

Du kan ringa oss på telefonnummer 08-509 105 01 eller mejla på info@curaconnect.se