Varför Cura?

Cura Connect är ett ledande sjukvårdsbemanningföretag som är dedikerat att tillhandahålla kvalificerade vårdpersonal över hela Sverige. Vi förstår den ständiga utmaningen som sjukvården står inför när det gäller bemanning och strävar efter att vara en pålitlig partner i denna process.

 

Vår högsta prioritet är att leverera vård av högsta kvalitet och att skapa en stabil och trygg arbetsmiljö för våra anställda. Vi strävar efter att bidra till en förbättrad sjukvård genom att erbjuda flexibilitet, pålitlighet och professionalism.

 

Cura Connect är engagerat i att bemanna sjukvården på ett effektivt och hållbart sätt. Vi är stolta över att vara en pålitlig partner för sjukvårdsinrättningar över hela Sverige och ser fram emot att fortsätta stödja dem i deras strävan att leverera den bästa vården till patienterna.Har du frågor?

Hör gärna av dig till oss om du undrar något eller behöver hjälp med våra tjänster.

Vi svarar alltid så fort vi kan.

Du kan ringa oss på telefonnummer 08-509 105 01 eller mejla på info@curaconnect.se

Möt några av våra konsuleter

"Utmärkt" - 5 / 5

Måste ge en stor eloge till Alain på Cura Connect. Alltid trevlig och tillmötesgående, transparent och hjälpsam. Man känner sig väldigt väl omhändertagen som konsult, och han hjälper alltid till med att hitta en lösning. Känns extra tryggt när man har sitt första konsultuppdrag och blir bemött så bra. Rekommenderar verkligen Cura Connect!

Sebastian

Träffade Alain och Max på Medrekmässan först och jag fick ett gott intryck direkt. Ingen sales pitch utan de ville lära känna mig som person och läkare. Det dröjde inte länge innan jag tog kontakt med Alain. Han var mycket professionell med ett bra gehör för mina förslag och synpunkter. Dessutom var hans professionalism i att upprätthålla effektiv kommunikation under hela rekryteringsprocessen och uppdatera mig under varje steg verkligen berömvärt.

Abdi

Fick ett gott första intryck om Cura Connect, blev bemött av Alain Ndikumana som givit mig en professionell introduktion. Detta har gjort mig mer engagerad och intresserad att arbeta tillsammans med Cura Connect

Daniel

Läs fler recensioner frän Bemlo